TV frå Telia gir deg fridom

Med fiber frå Enivest og TV frå Telia er du sikra den beste brukaropplevinga og har full fridom til å skreddersy din eigen TV-kvardag. Du får ei verd av moglegheiter og vi har alle TV-kanalane du måtte ønske deg. Du finn garantert det innhaldet du vil sjå. Velkommen til di heilt personlege TV-oppleving!

Logg inn på "Mi side" og bestill >

TV frå Telia

Hos oss står du fritt til å sette saman TV-pakken som passer deg best. Du kan velje mellom mange kanalar, strøymetenester og filmtenester, som du legg til og trekker frå akkurat som du sjølv vil.

Logg på Mi side og bestill

Pakkane våre:


TV & Strøyming - 50 poeng

Kr 499,- pr. mnd. Du har 50 poeng til disposisjon.

Med TV & Strøyming - 50 poeng har du alltid dei mest populære TV-kanalane, norske kvalitetsfilmar, digital radio og musikktenesta Stingray inkludert.

60 ekstra poeng

For kr 149,- pr. mnd. i tillegg til TV & Strøyming - 50 poeng. Dvs. at du har 110 poeng til disposisjon totalt.

Med 60 ekstra poeng får du plass til endå meir i TV-pakken og du slepp å velje mellom Eliteserien, HBO Nordic og Viaplay.

Fast innhald

Du har fast tilgang til dei norske kanalane. Desse kan ikkje veljast bort og blir ikkje rekna som ein del av poengpotten.

Førehandsvalt innhald

Desse kanalane har vi førehandsvalt for deg. Du kan enkelt byte ut med anna innhald om du vil.

Valfritt innhald

I pakken TV og Strøyming - 50 poeng, har du 50 poeng til rådigheit - under finn du alle TV-kanalar og strøymetenste du kan velje inn i TV-pakken din.

Strøymetenester og pakkar

Enkeltkanalar

Kjøp ekstra poeng

Du kan bygge på TV & Strøyming - 50 poeng med ekstra poeng så slepp du å velje bort noko. For berre kr 25,- ekstra per månad får du 10 ekstra poeng som du kan bruke i Valmenyen. Bestill på Mi side på enivest.no under TV og Opne kanalveljaren.

Les meir om TV & Strøyming frå Telia her

Meir underhaldning

Vil du har meir underhaldning? Med Filmleige, våre arkivtenester og premiumkanalar får du alt du kan ønske deg innan sport, film og seriar.

Premiumpakkar

Filmfrelst eller fotballfjols? Vi har premium-tilbodet til deg som vil ha direktesendt fotball frå alle toppligaene i Europa, eller eit massivt film- og serietilbod. Her får du alt - det er ingen ting vi ikkje har!

Les meir om Premiumpakkane her

Lyst på andre kanalar?

Logg på Mi side og bestill

Slik vel du kva du vil sjå:

 1. Gå inn på enivest.no
 2. Logg på Mi Side med brukarnamn og passord.
 3. Gå deretter inn på TV
 4. Klikk Opne kanalveljaren og vel kanalane eller innhaldet du ønsker
 5. Trykk Bekreft valg.

Innhaldet blir ofte tilgjengeleg umiddelbart, men det kan ta inntil 3 timar før kanalane blir aktive frå du legg dei inn.

Du står fritt til å endre innhaldet i TV-pakken din innanfor dei poenga du har i abonnementet. Med TV & Strøyming - 50 poeng har du 50 poeng til rådigheit, og du kan alltid kjøpe fleire poeng ved å kontakte kundesenteret vårt.

Hels på marknaden sin råaste TV- og strøymeboks

Telia box er liten og diskrét, men med stort potensiale. Den er faktisk den kraftigaste TV-boksen på den norske marknaden!

NB! Innhaldet på TV box Mikro, TV box II og TV box HD PVR er ikkje endra i samband med at Get har blitt til Telia. Ta kontakt med Enivest kundeservice for å bestille den heilt nye Telia boksen.

Telia box rockar testpanela

Tilbakemeldingane frå dei som har testa Telia box har vore veldig positive. DinSide gav Telia box terningkast 5 og status som anbefalt produkt. Lyd & Bilde gav den nye boksen 5/6 og merka den som “spesielt anbefalt produkt”.

Fleire anmeldelsar av Telia box (tidlegare Get boX):

Anbefalt produkt - Din side

Alle Enivest kundar som har Telia Play, har all grunn til å glede seg til den nye dekodaren! Den nye Telia boksen blandar tradisjonell TV med strøyming, og det fungerer overraskande godt.

Tusenvis av appar

Last ned favoritt-appane dine frå Google Play Store. Netflix*, Youtube og NRK TV er allereie installert på Telia box.

* Forutset Netflix-abonnement

Lett å finne fram til det du vil

Med eit felles søk på tvers av alt innhald frå alle TV-kanalar, strøymetenester og appar du har lasta ned, finn du raskt fram til det du leitar etter.

Telia box gir deg også:

 • Programguide for kva som går på TV no og sju dagar fram i tid
 • Gå inntil eit døgn tilbake i guiden og sjå det du ikkje fekk sett eller tatt opp
 • Personlege anbefalingar basert på det du pleier å sjå

Sjå her korleis du finn TV-innhald

Sjå alle opptaka dine kvar du vil

Alle opptaka dine blir lagra i skya. Det du tar opp på Telia box finn du igjen på Nett-TV, mobil, nettbrett og Apple-TV og omvendt.

Bestiller du opptak får du:

 • 500 timar opptak med skylagring
 • Ta opp så mange ting du vil samtidig
 • Ubegrensa levetid på opptaka
 • Last ned og sjå opptaka offline på mobil og nettbrett

Sjå her korleis du gjer opptak

Ny og betre fjernkontroll

 • Fjernkontroll med stemmestyring
 • Eigen knapp tar deg rett til Netflix
 • Enkel navigering mellom program og episodar
 • Bluetooth-teknologi - bruk fjernkontrollen utan å sikte på boksen
 • Mitt innhald - knapp som tar deg til dine opptak, filmar og serier, samt “min liste”, “fortsett å se” og mykje meir

Sjå TV kvar du vil med Telia Play app

Som TV- og fiberkunde hos Enivest kan du sjå på TV sjølv om TV-en i stova er opptatt, sjå nyheitene medan du lagar middag, eller la barna sjå på TV i baksetet på bilen. Med Telia Play app kan du søke, pause og spole. I tillegg kan du sette på opptak på Telia boksen.

Desse kanalane kan du sjå
Kanalane i appen vil spegle kanalane du har valt inn i pakken din. Logg inn på Mi side her for å sjå kva kanalar du har tilgjengeleg eller for å gjere endringar.

Sjå TV kvar du vil
Bruk nettbrettet i staden for å investere i ein ny TV på hytta eller på soverommet. Du har tilgang til dei fleste kanalene i TV-pakken din på nettbrett og mobil. Du kan også sjå filmar og seriar fra C More (abonnementsavhengig) i appen.

For å bruke Telia Play app treng du TV frå Telia og tilgang til internett. Tenesta er førebels inkludert i ditt TV-abonnement. Strøyming over 3G/4G (mobilnett) vil kunne medføre ekstra datatrafikk.

Gjer opptak, og sjå dei offline
Med opptak kan du spare på favorittinnhaldet ditt, og ta så mange samtidige opptak du vil. Opptaka blir tilgjengeleg i skya, og du kan nyte dei på tvers av alle einingar, uansett kva dings du er på. I tillegg kan du laste ned opptaka med offline-funksjonen, slik at innhaldet er tilgjengeleg sjølv om du ikkje har tilgang på internett. Du kan også laste ned favorittfilmane og seriane dine frå dei fleste strøymetenestene - utan å bruke internett eller wifi.

Filmleige

Sjå storfilmar rett frå kino. Filmleige gir deg tilgang til tusenvis av filmar og seriar. Du leige rett frå fjernkontrollen eller i Nett-TV, når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timar.

I tillegg har du tilgang til TV-arkivet med ein mengde seriar, filmar og andre program frå dei siste 7 dagane.

Les meir om Filmleige her

Så enkelt leige du film

Når du leige film, kan du sjå filmen både i Nett-TV og i Telia Play appen. Det er enkelt å finne fram, med fleire sorteringsval som gjer vegen kort til det du likar. Hugs at dersom du vil sjå leigefilm i appen, må du hugse å leige den frå Nett-TV.

Sjå Telia Nett-TV

Månadsprisar Telia Play

Pris

TV & Strøyming - 50 poeng

499,-

60 ekstra poeng

149,-

TV 2 Sport Premium med C More Film og Serier

549,-

TV 2 Sport Premium

499,-

C More

99,-

Viasat Premium

399,-

Viasat Film og Serier

229,-

Viasport

349,-

Viasat Golf

159,-

Zee TV

179,-

HBO Nordic

109,-

TV Chile

149,-

Rikstoto Direkte

199,-

Etableringsprisar Telia Play

Pris

TV & Strøyming - 50 poeng m/Telia box

699,-

TV & Strøyming - 50 poeng m/TV box Mikro (Utgår)

699,-

Ekstra dekodar Telia box og TV box Mikro (Utgår)

299,- pr. ekstra dekodar

Enivest tek atterhald om eventuelle endringar i pris og kanalutval i abonnementsperioden.