Avtalegiro/eFaktura/Vipps

Enivest tilbyr per i dag AvtaleGiro, eFaktura eller Vipps som betalingsløysing. Har du ikkje høve til å bruke ei av desse løysingane, så sender vi deg faktura på e-post eller papir. Minner om at papirgebyr for faktura per post er kr 39,-.

Med Vipps kan du enkelt betale faktura med eit klikk. For å kunne få faktura på Vipps må mobilnummeret ditt vere registrert i systema våre, og du må godta avtale i Vipps app. Vipps-appen lastar du ned frå App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

Vi anbefaler AvtaleGiro som ei god løysing. Enivest kan ikkje opprette avtalegiro på dine vegner. Det lyt du gjere sjølv via nettbanken, eller ved å kontakte banken din. Då betalar banken rekninga automatisk for deg, utan at du treng å godkjenne den først. Du slepp å hugse på forfallsdatoar og unngår purringar - genialt!

Dersom du ikkje er registrert med AvtaleGiro eller eFaktura hos oss, så vil du få tilsendt ein e-post frå Visma Autoinvoice. Det er den nye samarbeidspartnaren vår for utsending av faktura. I den e-posten finn du ei lenke som er gyldig i 3 dagar. Den klikkar du på for å akseptere avtale om mottak av eFaktura. Du må bruke BankID eller BankID mobil for å akseptere, men det er også på grunn av tryggleik. Dette skal gjere det enklare for deg å opprette eFaktura, men du kan sjølv gjere det via nettbanken din. Då treng du kundenummeret hos oss som referanse.

Har du allereie oppretta AvtaleGiro eller eFaktura, så vil du ikkje motta e-posten med lenka. Då får du berre ein e-post med varsel om at trekket blir utført automatisk. Trekket vil legge seg i nettbanken din på forfallsdato, men denne datoen kan variere. Du får ikkje lenger kopi av faktura som vedlegg i e-postvarselet, men kopi av faktura vil du finne i nettbanken din og på enivest.no "Mi side".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slik ser e-posten frå Visma ut

Blant anna så er teksten på bokmål og designet er endra. Visma har ikkje moglegheit for å endre på tekst til kundar i nynorsk områder.

Fra: Enivest AS <noreply.autoinvoice@visma.com>
Dato: 02.01.2021 17:55 (GMT+01:00)
Til: olefine.nordmann@enivet.net
Emne: Enivest AS ønsker å sende eFaktura til din nettbank.

Hei Olefine,

Du får denne e-posten i forbindelse med faktura fra Enivest AS. Vi ønsker å sende eFaktura til din nettbank. eFakturaen vil da gå direkte til din nettbank, noe som betyr en sikrere og mer effektiv sending enn ved bruk av post. Når du får eFaktura direkte i nettbanken er den allerede ferdig utfylt, det vil si at du slipper bruke tid på å skrive inn KID-nummer og kontonummer når du skal betale regninger.

Dersom du ønsker å motta fakturaer fra oss som eFaktura til din nettbank, kan du akseptere avtale om mottak av eFaktura med BankID eller BankID mobil. Frist til å inngå avtaler er innen 3 dager.

Dette kan du gjøre her: https://autoinvoice.visma.com/...

Dersom du ikke ønsker eFaktura avtale, kan du se bort fra denne eposten, da vil faktura fra oss bli sendt på annen måte. Eksempelvis med posten eller via e-post.

Om du ikke er rett kontaktperson ber vi deg se bort i fra denne e-posten. Eventuelt kontakt oss slik at vi får oppdatert vår informasjon.

Med vennlig hilsen, Enivest AS
Sendt via Visma.net AutoInvoice, en tjeneste fra Visma

Les mer her:

Om eFaktura: www.efaktura.no
Om Visma.net AutoInvoice: www.visma.no/autoinvoice